Hotellet

Hotellet

Hotel Frederiksværk med en beliggenhed i centrum af Frederiksværk med byens kulturhus Gjethuset, kanalerne og bymuseet som nærmeste naboer, er der al mulig grund til at lægge vejen forbi et af Nordsjællands førende spisesteder med et velassorteret spisekort, gode vine og nogle yderst favorable priser.

quote[1]  I sommersæsonen er det muligt at nyde en velkomstdrink i de smukke og ugenerede omgivelser i gårdhaven, som er indrettet med lækre havemøbler og er omkranset af grønne træer – langt væk fra byens støj og larm.

Vi er så heldige at vi har fået en stor ny legeplads lige uden for hotellet til børn og barnlige sjæle 

Afsnit af TV serien Sommer fra DR, blev optaget på Hotel Frederiksværk – kom og oplev eller gense hotellet, hvor det fandt sted.

Det 200 år gamle hotel i hjertet af Nordsjælland med rimelig kort afstand til henholdsvis København, Sydsverige, Fyn, Jylland byder de mange gæster velkommen i de smukke og nyrestaurerede omgivelser.

Hotel Frederiksværk har siden 2015 fået et kolossalt pift, alle værelser og selskabslokaler er blevet sat total i stand fra top til tå. Vi er nu i gang med en renovering af hotellets facade, som er færdig til efteråret 2015 og frem til 2021. Kom forbi og se det flotte hotel og hold din næste fest i Frederiksværk.

Gratis Wi Fi på hotellet

Elite-smiley symbol | Forenede Care