Selskaber

Selskaber

Nu er der plads til selskaber for 25 -120 gæster i de nyindrettede og elegante selskabslokaler, hvor der er mulighed for at få en virkelig festdag til at gå op i en højere enhed med udsøgt service og betjening.

Selskabslokalerne er indrettet med fornemme paneler og elegante farver der matcher. De forskellige lokaler giver uanede muligheder for reception, firmafester, fødselsdag, konfirmation eller bryllup. Et velassorteret spise – og vinkort, giver de bedste muligheder for en vellykket fest, som alle de involverede senere vil kunne erindre med begejstring.

quote[1] Ethvert selskab er en tillidssag, vi ved hvor meget det betyder for vores gæster. Uanset om det er en familiefest eller et firma arrangement, så skal det være veltilrettelagt og professionelt gennemført.

Alle ønsker kan opfyldes både gastronomisk og vinmæssigt. Intet bliver overladt til tilfældighederne, vores service, ikke mindst, har ry for at være i en klasse for sig selv. Foruden de velfungerende og romantiske selskabslokaler, er også restaurant Madam

Schiøtt i stuetagen af hotellet, blevet lidt af et tilløbsstykke. I restauranten tilbydes veltillavede retter, hvor gæsterne ikke går forgæves, hvis de ønsker en steak, der er lavet af det bedste kød fra økologisk kvæg suppleret med friske og velsmagende grøntsager.

Vi går ikke på akkord med kvalitet og service. Derfor kan gæsterne forvente fuld tilfredshed og en dejlig oplevelse. Følgende praktiske oplysninger kan forhåbentlig hjælpe Dem videre i Deres planlægning.

Måtte De have spørgsmål, er De naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Arrangementets varighed er på 7 timer. Natmaden serveres 1 time før arrangementets afslutning.

Ønskes 1 time ekstra koster dette kr. 1.800,00. Dertil kommer drikkevarer efter forbrug.

De nævnte priser inkluderer separat lokale og borddækning efter Deres eget ønske om farvevalg for så vidt angår lys, servietter og blomsterdekorationer.

Vedrørende musik kan vi skaffe alt fra en solist / musiker til et helt orkester eller musikboks. De er også velkommen til selv at medbringe musiker / musik

Fremvisning af lokalerne kan ske alle dage efter forudgående telefonisk aftale.

Dobbeltværelser i forbindelse med selskab pr. person kr. 430,00 inkl. morgenbuffet
Enkeltværelser i forbindelse med selskaber inkl. morgenbuffet kr. 680,00

Tillæg for musik: ( Strøm, fortæring af mad og drikkevarer.) pr. musikker kr. 260,00

Vi ser frem til at høre fra Dem vedrørende fremvisning og eventuel reservation.

Afbestillingsregler for selskaber samt weekend ophold.

Selskaber mv. på 2 personer og derovre

Afbestilling af et selskab arrangement / weekend arrangement på over 10 personer kan rettidigt ske skriftligt inden 20 uger før arrangementets anholdelse.

Ved bestilling mellem 20 uger før og 40 dage før arrangementet kan hotellet kræve en godtgørelse på 50 % af den aftalte pris på arrangement samt værelser.

Ved afbestilling mellem 20 uger og 40 dage før arrangementet kan hotellet kræve en svarende til 75 % af den aftale pris på arrangement samt værelser.

Ved afbestilling mellem 40 og 30 dage før arrangementet kan hotellet kræve en godtgørelse svarende til 75 % af den aftalte pris på arrangement samt værelser.

Ved afbestilling mellem 30 og 7 dage før arrangementet kan hotellet kræve en godtgørelse på 90 % af den aftalte pris på arrangement samt værelser.

Ved afbestilling senere end 7 dage før arrangement eller ved manglende fremmøde (no show) kan hotellet kræve hele den aftalte pris for arrangementet samt værelser.

Der kan vederlagsfrit reduceres med op til 10 % af den aftalte pris på arrangement samt værelser.

Der kan ikke fortages successiv reduktion men alene en samlet reduktion på 10 % i forhold til den oprindelig aftalte pris på arrangement samt værelser.

Enhver afbestilling eller reduktion skal ske skriftligt til hotellet på vores hjemmeside.

Der betales et reservationsgebyr som er på kr. 5.000,00 af den aftalte pris på arrangement samt værelser. Reservationsgebyret modregnes ved betaling men tilbagebetales ikke ved afbestilling.

Desuden kan hotellet kræve at blive holdt skadesløs for udgifter til særlige ydelser, der ikke kan afbestilles.

Betaling kan ske kontant ved eller ved dankort / visa dankort. Der modtages ikke andre Credit Cards på selskaber.

Det endelige antal gæster (minimum 25 converter) skal meddeles senest 14 før arrangementets afholdelse.

Vi ser frem til at høre fra Dem

Hotel Frederiksværk