Pris pr. couvert: kr. 798,00
Kan forekommer prisstigning på vores menu da priserne er steget meget, spørg venligst hotellet inden i bestiller arrangement
Velkomstdrik
Inkl. vin arrangement og kaffe avec. Fri bar med almindelig øl / sodavand samt husets vine.
Forretter (vælg mellem):
Snitte med røget laks. Hertil peberrodscreme og friske grønne asparges.
Rejecocktail på sprød salat med mild chilitomatdressing og asparges.
Mulligatawny. Karrysuppe med hønsekød og ris.
Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød.
Hovedretter (vælg mellem):
Farseret kalkunbryst med saute af rodfrugter og timian. Hertil urtekartofler samt purløgscremesauce.
Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg og bønner. Hertil hvide persillekartofler og kraftig okse skysauce.
Kalvesteg med sukkerærter, stave af gulerødder og hvide persillekartofler, samt kalve sauce
Desserter (vælg mellem):
Frisk frugtsalat med råcreme og chokoladestykker.
3 slags is med frugt og vafler.
Gammeldags æblekage med flødeskum og ribsgele.
Natmad (vælg mellem):
Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød.
Kartoffel-porresuppe med bacon og hjemmebagt brød.
Fransk løgsuppe med ostegratineret brød.
Pris pr. couvert: kr. 878,00
Kan forekommer prisstigning på vores menu da priserne er steget meget, spørg venligst hotellet inden i bestiller arrangement
Velkomstdrik
Inkl. vin arrangement og kaffe avec. Fri bar med almindelig øl / sodavand samt husets vine.
Forretter (vælg mellem):
Snitte med gravad laks. Hertil dild- og sennepsdressing.
Varmrøget laks på salat. Hertil grønne asparges og dildcreme.
Ferskrøget hellefisk på salat af krabbekød og æbler serveret med syltede rødløg.
Laksepate bagt med krydderurter serveret på sprød salat. Hertil rejer, kaviar og krydderurtedressing.
Til alle forretter serveres der smør og hjemmebagt brød.
Hovedretter (vælg mellem):
Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær, halve æbler med ribsgele og smørstegte kartofler. Hertil vildtflødesauce
Rødvinsmarineret svinekam med saute af æbler og blommer. Serveret med råstegte kartofler og rødvinsskysauce.
Helstegt okse tynsteg serveret med friske grøntsager, oksesauce og smørstegte kartofler.
Desserter (vælg mellem):
3 slags flødeis med frisk frugtsalat.
Frisk frugtsalat med råcreme og chokoladestykker.
Hjemmebagt nøddekurv med parfait og sorbet is på frisk frugtsalat.
Natmad (vælg mellem):
Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød.
Flødelegeret champignonsuppe med hjemmebagt brød.
Kartoffel-porre suppe med bacon og hjemmebagt brød.
Fransk løgsuppe med ostegratineret brød.
Lune Frikadeller med kartoffelsalat og surt.
Pris pr. couvert: kr. 928,00
Kan forekommer prisstigning på vores menu da priserne er steget meget, spørg venligst hotellet inden i bestiller arrangement
Velkomstdrink
Inkl. vin arrangement og kaffe avec. Fri bar med almindelig øl / sodavand samt husets vine.
Forretter (vælg mellem):
Urtemarinerede rejer. Rejer marineret i urtevinaigrette, anrettet på frisk salat. Hertil citron og friske grønne asparges.
Serano- parmaskinke anrettet på ragout af årstidens friske grøntsager.
Dampet kold laks anrettet på frisk sprød salat. Hertil rejer, friske grønne asparges, citron, kaviar og hjemmerørt tomatdressing.
Til alle forretter serveres der smør og hjemmebagt brød.
Hovedretter (vælg mellem):
Rosa stegt kalvefilet serveret med torvefriske grøntsager. Hertil kraftig kalvesky samt smørstegte sesamkartofler.
Helstegt oksefilet. Hertil torvefriske grøntsager, kraftig rødvinssauce og pommes Røsti
Oksefilet stegt med panade af dijonsennep og friske krydderurter. Hertil serveres 2 slags garniture, dijonsauce samt pommes a la creme.
Desserter (vælg mellem):
Hjemmebagt nøddekurv med parfait og sorbet is på frisk frugtsalat.
3 slags flødeis med friske frugter.
Frugttærte med is eller cremefraiche
Islagkage.
Natmad (vælg mellem):
Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød.
Flødelegeret champignonsuppe med hjemmebagt brød.
Kartoffel-porre suppe med bacon og hjemmebagt brød.
Fransk løgsuppe med ostegratineret brød.
Lune frikadeller med kold kartoffelsalat og hjemmebagt brød.
Pris pr. couvert: kr. 968,00
Kan forekommer prisstigning på vores menu da priserne er steget meget, spørg venligst hotellet inden i bestiller arrangement
Velkomstdrink
Inkl. vin arrangement og kaffe avec. Fri bar med almindelig øl / sodavand samt husets vine
Forretter (vælg mellem):
Laks indbagt i butterdej serveret med hummersauce, tilsmagt med cognac. Hertil friske grønne asparges og limefrugt.
Skaldyrscocktail bestående af 4 slags skaldyr anrettet på torvefrisk pluksalat med hjemmerørt tomatdressing.
Laksefarseret rødtungefilet anrettet på frisk salat. Hertil krebsehaler, friske grønne asparges, citron samt krydderurtecreme.
Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød.
Hovedretter (vælg mellem):
Helstegt kalvemørbrad serveret med skovsvampesauce, torvefriske grøntsager og smørstegte nøddekartofler.
Oksemørbrad indbagt i butterdej. Hertil torvefrisk garniture, sauce madeira og urtestegte kartofler.
Helstegt oksemørbrad med årstidens friske grøntsager, sauce bordelaise samt pommes Rissolles.
Desserter (vælg mellem):
Desserttallerken med is, kage, frisk frugt og chokolademousse.
Nougatparfaitroulade med frugt og bærcoulis.
Hjemmebagt nøddekurv med parfait og sorbet is og frisk frugt.
Natmad (vælg mellem):
Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød.
Kartoffel-porre suppe med bacon og hjemmebagt brød.
Fransk løgsuppe med ostegratineret brød.
Lune frikadeller med kartoffelsalat med surt
Flødelegeret champignon suppe med hjemmelavet flute
Pris pr. couvert kr. 1.198,00
Kan forekommer prisstigning på vores menu da priserne er steget meget, spørg venligst hotellet inden i bestiller arrangement
Velkomstdrik
Inkl. Huset hvidvine / rødvine, øl / sodavand samt kaffe / te med 1 avec. Fri bar hvidvin / rødvin,
sodavand, og øl i 7 timer.
Forret:(vælg mellem ):
Lakse symfoni bestående af: Limemarineret laks, røget laks, gravede laks på salat
Ovnbagt rødtunge filet med lakse Mouse og hollandaise
Frit valg på alle selskabs menuer
Hovedret:( vælg mellem ):
Helstegt krondyrsfilet serveret med svampe saute samt friske grøntsager samt flødesauce
Frit valg på alle vores selskabs menuer 1 + 2 + 3 + 4
Dessert: ( vælg mellem ):
Frit valg på alle selskabs menuer
Natmad: ( vælg mellem ):
Frit valg på alle selskabs menuer
Pris pr. couvert kr. 458,00
Kan forekommer prisstigning på vores menu da priserne er steget meget, spørg venligst hotellet inden i bestiller arrangement
Min 25 couverter.
4 timers arrangement: Ekstra timer kan tilkøbes
Forret: ( vælg mellem )
Rejecocktail
Røget laks anrettet på babysalat med friske asparges
Hjemmelavet tarletter med høns i asparges
Hovedret: ( vælg imellem )
Helstegt oksetyndsteg med friske grøntsager, sauce bearnaise sauce og pom frites
Kalvesteg med friske grøntsager, flødesauce samt stegte kartofler
Faseret kalkunbryst med stegte grøntsager, svampe sauce og ovnbagte kartofler
Dessert: ( vælg mellem )
3 slags is med frisk frugt
Hjemmelavet chokoladekage serveret med iscream
3 pandekager med vanilleis og chokolade sauce
Tilbud på velkomstdrik pr. person kr. 55,00
Tilbud på kaffe / te pr. person kr. 42,00
Tilbud på natmad pr person kr. 98,00
Dette arrangement er uden drikkevarer.
(min. 25 couverter)
Pris pr. couvert kr. 488,00
Kan forekommer prisstigning på vores menu da priserne er steget meget, spørg venligst hotellet inden i bestiller arrangement
Marinerede-, karry- og kryddersild, samt lune stegte sild.
Kold lakseanretning med kaviar, friske grønne asparges samt hjemmerørt tomatdressing.
Lun fiskefilet med remoulade og citron.
Gravad laks med sennepsdressing.
Tarteletter med høns i asparges.
Helstegt oksetyndstegsfilet med marinerede urter.
Lun leverpostej med bacon samt ristede champignoner.
Lune frikadeller med rødkål samt surt.
Mørbradbøf i flødesauce.
Oste – og dessertanretning:
Et udvalg af vore oste. Serveret med vindruer, radiser, peberfrugt, hjemmebagt brød samt kiks.
4 timers arrangement
Pris pr. couvert kr. 948,00
Kan forekommer prisstigning på vores menu da priserne er steget meget, spørg venligst hotellet inden i bestiller arrangement
Carvery selskabsmenu 7 timers arrangement
Velkomstdrink
Inkl. vin arrangement og kaffe avec. Fri bar med almindelig øl / sodavand samt husets vine.
(min. 25 couverter)
Vælg mellem 5 forretter (serveret på tallerkener)
Dampet kold laks på sprød salat. Serveret med rejer, friske grønne asparges, kaviar samt hjemmerørt tomatdressing.
Gravad laks anrettet på sprød salat, serveret med mild sennepsdressing.
Ferskrøget laks på pluksalat. Hertil peberrodscreme.
Serranoskinke med melon samt sauce verte
Rejecocktail med hjemmerørt tomatdressing, friske grønne asparges samt kaviar.
Til alle forretter serveres der smør og hjemmebagt brød.
Fra buffet
Helstegt oksehøjrebsfilet med kraftig rødvinssauce.
Braiseret røget skinke med champignonsauce.
Helstegt lammekølle med lammesky og mintgelé
(Lammekøllen kan erstattes med helstegt kalkunbryst og purløgscreme.)
Forskellige lækre salater, pastasalat samt flødekartofler.
Osteanretning med udvalg af danske og udenlandske oste Serveret med vindruer, radiser, peberfrugt, hjemmebagt brød, grovbrød samt kiks.
Dessert. (Serveret på tallerkener)
Desserttallerken med is, kage, chokolademousse og frisk frugt
Carverry buffet:
4 timer arrangement:
Samme arrangement tilbydes også uden velkomstdrinks og fri bar. Drikke varer efter forbrug. Extra timer kan tilkøbes.
Pris pr. couvert kr. 568,00
Kan forekommer prisstigning på vores menu da priserne er steget meget, spørg venligst hotellet inden i bestiller arrangement
(min. 25 couverter)
Forslag 1
4 timers arrangement
Pris pr kr. 308,00
Kan kommer prisstigning på vores menu da priserne er steget meget, spørg venligst hotellet inden i bestiller arrangement
Kaffe/The
Appelsinjuice
Æblejuice
yoghurt – mysli
Ferskrøget laks
Røræg m/bacon
små cocktailpølser
Skinke, spegepølse, rullepølse
Lun leverpostej m/champignon og bacon
4 slags ost
6 slags marmelade
Franskbrød, rugbrød og forskellige rundstykker
(min. 25 couverter)
Forslag 2
4 timers arrangement:
Pris pr. couvert kr. 358,00
Kan forekommer prisstigning på vores menu da priserne er steget meget, spørg venligst hotellet inden i bestiller arrangement
Kaffe/The
Appelsinjuice
Æblejuice
yoghurt – mysli
sild
Ferskrøget laks
Hjemmelavet mix salat
Røræg m/bacon
små cocktailpølser
Små hjemmelaver deller
Lun leverpostej m / champignon og bacon
Skinke, spegepølse, rullepølse
4 slags ost
6 slags marmelade
Franskbrød, rugbrød
Forskellige rundstykker, hjemmelavet wienerbrød
Stort frugtfad
Pris pr. couvert kr. 328,00
Kan kommer prisstigning på vores menu da priserne er steget meget, spørg venligst hotellet inden i bestiller arrangement
1 kanapéer- røget laks
3 små lune frikadeller.
3 små sandwich.
3 pølser i svøb.
3 slags ost, med druer, radiser, peberfrugt samt kiks.
Dette er kun et vel af forslag. Måtte De have andre ønsker kan det aftales med vores køkkenchef.
Overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet pris pr. person kr. 430,00
Overnatning i enkeltværelse inkl. morgenbuffet kr. 680,00
Opredning pr. person kr. 400,00 inkl. morgenbuffet
Extra time kan købes kr. 1.800,00. Drikke varer efter forbrug den extra time.
Har man selv musikker med vil prisen være kr. 260,00 pr mand.